Bilverkstad Umeå

Prisvärd bilverkstad

Välkommen till HB Däck – Din Bilverkstad i Umeå

Letar du efter en pålitlig och erfaren bilverkstad i Umeå? HB Däck erbjuder omfattande tjänster som täcker allt från grundlig service och reparationer av alla typer av bilar till avancerad felsökning med hjälp av den senaste fordonstekniken. Hos oss kan du alltid förvänta dig konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet som utförs av våra kvalificerade mekaniker.

En komplett bilverkstad med service och reparationer

Allsidig kompetens för alla bilmärken

Vår bilverkstad är utrustad för att hantera service och reparationer av nästan alla bilmärken. Oavsett om det handlar om rutinmässig service eller mer komplexa reparationer, har vårt team den nödvändiga expertisen för att säkerställa att ditt fordon hålls i toppskick.

Konkurrenskraftiga priser med transparent kostnadsförslag

Vi tror på fullständig transparens. Därför specificeras alla kostnader tydligt på ditt kvitto. Du får alltid ett förhandspris, så att du vet vad servicen eller reparationen kommer att kosta.

Modern bilverkstad med avancerad felsökning

Med tillgång till avancerad diagnosutrustning kan våra kvalificerade mekaniker snabbt identifiera och åtgärda eventuella problem med ditt fordon. Detta sparar både tid och pengar genom att undvika onödiga reparationer.

Kvalitetssäkring och garantier

När du lämnar in din bil hos oss kan du vara trygg med att fabriksgarantin fortsätter att gälla. Dessutom erbjuder vi 3 års garanti på alla nya reservdelar som används under reparationen. Detta är vår kvalitetssäkring till dig som kund.

På HB Däck på Ersboda erbjuder vi en hög servicenivå och kvalitet på det arbete vi utför. Vi strävar efter att vara din förstahandsval av bilverkstad i Umeå, oavsett vilken service eller reparation din bil behöver. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Låt oss ta hand om din bil.

Bilverkstad Umeå

Hör av dig till oss!

Behöver du hjälp med reparation av bilen eller annan bilservice? Hör av dig via detta formulär så återkommer vi till dig direkt vi har möjlighet.