Drop-In för däckbyte på Ersboda i Umeå

Drop-In för däckbyte på Ersboda i Umeå

Drop-In Däckbyte

Välkommen på Drop-In för ett spontant däckbyte i Umeå

Om du inte har dina däck i vårt däckhotell, så är du varmt välkommen på Drop-in.  Vi erbjuder snabba och pålitliga drop-in och däckbyte-tjänster så att du kan återgå till dina dagliga aktiviteter så snart som möjligt.

Drop-In för däckbyte året om – från morgon till stängningsdags

Vi har drop in för däckbyte året runt men under högsäsongerna vår/höst ökar trycket och väntetider blir längre. Vi öppnar alltid drop-in kön direkt när vi öppnar och stänger den när vi bedömer att vi inte hinner fler bilar.

Tips att tänka på och du vill undvika långa köer är att väntetiden på drop in styrs av vädret, så om möjligt, försök att inte komma t ex när första snön kommer på hösten.

Brett utbud av högkvalitativa däck

Vi har ett brett utbud av högkvalitativa däck tillgängliga för alla typer av fordon och vår vänliga personal är alltid redo att hjälpa dig att välja de mest lämpliga däcken för din personbil och budget.

Balansering av däck

Som en komplettering till däckförsäljning och däckbyte brukar vi även ofta göra en däckbalansering. Med vår däckbalansering kan du vara säker på att dina däck kommer att vara jämnt belastade och optimala för bästa prestanda och säkerhet.

Varmt välkommen på Drop-In hos oss. 

Drop-In däckbyte Umeå
Kom in på Drop-in och låta oss byta dina däck så bjuder vi på kaffe medan du väntar.

Hör av dig till oss!

Behöver du ett däckbyte, däckhotell, balansering, hjulinställning, bilservice eller någonting annat? Hör av dig via detta formulär.